Beyonce julkaisi hajuveden – katso seksikäs mainoskuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poptähti Beyonce julistettiin taannoin kaikkien aikojen parhaiten palkatuksi tummaihoiseksi artistiksi. Laulajatar on lähdössä jälleen pian tien päälle, sillä hänen ja aviomiehensä Jay-Z:n On The Run -kiertue alkaa 25. kesäkuuta.

beyonceheat21062014

Lukuisten muiden julkkisten tapaan Beyonce on lanseerannut myös oman hajuveden. Beyonce Heat Wild Orchid-nimisen hajuveden mainoskampanjassa nähdään tietenkin laulajatar itse. Seksikkäässä mainoskuvassa Beyonce vilauttaa kameralle rintaansa ja säärtään.

Beyonce suunnittelee aviomiehensä Jay-Z:n kanssa yhteistä 16 kaupungin kiertuetta täksi kesäksi. Laulajatar päihittää keikkapalkallaan legandaariset artistit Dr. Drestä Princeen ja edesmenneeseen Michael Jacksoniin. Hän tienasi 160 miljoonaa dollaria vuoden 2012 lokakuun ja 2013 lokakuun välisenä aikana.