Kalajoen Juhannus jättimenestys – 43 000 festarivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen johtavassa juhannusjuhlassa Kalajoen juhannuksessa on viikonloppuna vieraillut peräti 43.000 juhlijaa. Kolmena iltana idyllisilla Kalajoen Hiekkasärkillä vietetty festivaali tarjoili kahdella lavalla ulkomaisia ja kotimaisia huippuartisteja ja DJ-tähtiä.

Suosituimpia artisteja olivat Basic Element, Cheek, Italo Brothers, Haloo Helsinki, Cascada ja suomirokin jättiläinen Popeda.

– Onnistuimme tänä vuonna komeasti hiukan viileästä säästä huolimatta. Sää oli haastava koko Suomessa, mutta meillä kuitenkin paistoi aurinko juuri sopivasti ja sateilta vältyttiin. Juhannus sujui rauhallisissa merkeissä ja mallikkaasti, kommentoi festivaalijohtaja Juha Laitala.

Kalajoen Hiekkasärkillä on juhannusta vietetty jo 1930-luvulta lähtien. Viihtyisältä alueella löytyvät 3,5 kilometrin hiekkarannan lisäksi nykyään myös loistavat ravintola- ja majoituspalvelut, mökkikylä, Vesipuisto Jukupark sekä golfkenttä, joten monipuolinen lomailukeidas houkuttelee matkailijoita läpi kesäkauden.