Ikimuistoinen kosinta! Festarikansa auttoi tarinan sankaria tempauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on varmasti lähes jokaiselle elämän yksi ikimuistoisimmista hetkistä, oli se sitten toteutettu tyylikkäästi tai ei. Erikoiset kosinnat ovat kuitenkin niitä, jotka ihastuttavat myös muita kuin pariskuntaa itseään. Nyt sellainen on toteutettu festareilla poikkeuksellisen tyylikkäästi.

YouTube
YouTube

Poikaystävä jakoi Bonnaroo-festivaaleilla festarivieraille kukkia ja lappusia, joissa hän kertoi aikovansa kosia. Kukat hän pyysi antamaan kuvassa näkyvälle ihmiselle, eli tyttöystävälleen.

Pian tyttöystävä oli ihmeissään, koska täysin tuntemattomat ihmiset ryhtyivät ojentelemaan hänelle kukkia ja muutenkin hääräämään hänen ympärillään. Hetken kuluttua hän huomasi poikaystävänsä polvistuneena taakseen sormus kädessä. Tyttöystävän reaktio tallentui onneksi videolle. Hän vastasi kosintaan myöntävästi.