Vain Japanissa… Liukastusvoiteesta kehitettiin joukkuelaji

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanissa kaikki on toisin. Nousevan auringon maassa populaarikulttuuri poikkeaa huomattavasti länsimaista, ja siksi myös sikäläiset televisio-ohjelmat ja -kilpailut tuntuvat kuin ilotulituksilta muihin maihin verrattuna. Erikoisuuksia riittää, ja eräs niistä perustuu seksiin tarkoitettuun liukastusvoiteeseen.

Ohjelmassa kisaillaan useissa eri lajeissa alustalla, joka on voideltu liukastusvoiteella erittäin liukkaaksi samoin kuin kilpailijatkin. Joukkuelajeina nähtään muun muassa eräänlainen ihmiscurling ja köydenveto. Ajatuksena on saada siirrettyä vastakkaisen joukkueen jäseniä mahdollisimman paljon oikeaan paikkaan. Viikonloppuna Tokiossa järjestettiin lajin japaninmestaruuskilpailut, joista oheiset videot kuvattiin.