Pohjois-Korea raivostui leffapilkasta – Kim Jong-un yritetään salamurhata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tosielämässäänkin hyvinä kaveruksina tunnetut Seth Rogen ja James Franco on nähty valkokankaalla yhdessä menestyskomedioissa. Seuraavaksi he tähdittävät yhdessä Pohjois-Koreaan sijoittuvaa The Interview -toimintakomediaa, jossa miesten roolihahmot yrittävät salamurhata Kim Jong-unin

Lokakuussa Yhdysvaltain ensi-iltansa saavasta The Interview-elokuvasta julkaistiin tällä viikolla ensimmäinen traileri. Nyt traileri on nähty jo Pohjois-Koreassakin, ja reaktiot ovat olleet erittäin negatiiviset. Maan tiedotustoimistosta ilmoitettiin The Telegraph -lehdelle, että Pohjois-Korea ei hyväksy elokuvaa.

– Elokuva kuvastaa sitä mitä Yhdysvallat on tehnyt Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa ja Ukrainassa. Eikä saa unohtaa kuka surmasi John F. Kennedyn – amerikkaiset, tiedottaja kertoi lehdelle.