Tällainen seksipommi Kim Kardashian olisi Simpsoneissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian ja Kanye West ovat tällä hetkellä todennäköisesti maailman seuratuin tuore aviopari, sillä paparazzit seuraavat pariskuntaan minne se meneekin. Paparazzikuvien lisäksi Kim julkaisee myös itse runsaasti rohkeaa kuvamateriaalia. Siitä on nyt ammentanut Alexsandro Palombo -niminen artisti.

Palombo on piirtänyt oman näkemyksensä siitä miltä Kim Kardashian voisi näyttää Simpsoneissa. Hänet on aivan odotetusti piirretty todelliseksi povipommiksi, ja oheisen kuvan look onkin lainattu Kimin itsensä julkaisemasta peppuposeerauksesta. Jostain syystä Kanye West on piirretty kuvaan alastomaksi.

Alexsandro Palombo
Alexsandro Palombo
Alexsandro Palombo
Alexsandro Palombo

Kimillä ja Kanyella on ollut viime aikoina syitä juhlimiseen. Toukokuussa pariskunta vietti runsaasti mediahuomiota keränneitä ökyhäitään Ranskassa, ja pian sen jälkeen vietettiin puolestaan julkkisparin vuoden ikäisen North West -tyttären syntymäpäiviä. Pariskunnan virallisesta hääkuvasta tuli heti Twitterin historian tykätyin kuva, ja myöhemmin selvisi, että kuvaa jouduttiin photoshoppaamaan peräti neljän päivän ajan.