Maailman valokuvauksellisin marsu – jyrsijästä tuli julkkistähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä lemmikkieläimiin tulee, viihtyvät marsut yleensä huomattavasti vähemmän uutisotsikoissa kuin vaikkapa kissat tai koirat. Nyt internetin eläinfaneja on kuitenkin ihastuttanut poikkeuksellisen valokuvauksellinen marsu.

Lieveheersbeestje.deviantart.com
Lieveheersbeestje.deviantart.com

Professor BooBoo on kaksivuotias hollantilainen marsu, joka ei nimestään huolimatta ole oikea professori. Sen sijaan jyrsijän omistaja Megan van der Elst kuvailee BooBoota täydelliseksi valokuvamalliksi. Tämä ilmenee Meganin Deviantart-sivulta, joka on täynnä näyttäviä otoksia fotogeenisestä marsusta.

Kuvissa Professor BooBoo poseeraa muun muassa fiksun näköisenä paksusankaisissa silmälaseissa ja luonnon helmassa päivänkakkaroista nauttimassa. Megan van der Elst harrastaa valokuvausta, joten otokset ovat näyttävämpiä kuin monet tavanomaiset internetin eläinkuvat.