Mies otti pyykkikuivaimesta ylimääräiset pikkuhousut – tyttöystävä jätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lähes jokaisessa taloudessa on oma pesukone pyykille, joten yleisille pesupaikoille ei ole kovin suurta tarvetta. Silti monissa taloyhtiöissä on edelleen yleiset pesukoneet ja kuivaushuoneet. Niiden kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei parisuhteen käy huonosti.

Nimimerkki DezzyBooBoo3000 julkaisi Instagramissa valokuvan yleisen pesulan seinältä. Siinä mies kertoo tyttöystävänsä jättäneen hänet, koska mies oli ottanut pyykkikuivaimesta mukaansa väärät pyykit. Tyttöystävä oli nimittäin löytänyt pyykkien seasta tuntemattomat naisten pikkuhousut ja tehnyt niistä omat johtopäätöksensä. Ilmeisesti edellinen naisasiakas oli jättänyt pikkuhousunsa vahingossa kuivaimeen.

Instagram
Instagram