Raju joukkotappelu ravintolassa – täydellinen kaaos tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Grillikioskien edustat ovat aamuöisin otollista seutua tappeluiden syntymiselle, sillä anniskeluravintoloista poistuvat suomalaiset ovat valitettavan lyhytpinnaisia ja toisinaan jopa riidanhakuisia. Suomi ei ole kuitenkaan ainoa maa, jossa ravintolailta päättyy joskus rähinään.

Internetissä levinneen videon perusteella kotimaiset tapauksemme jäävät kuitenkin usein melko pieniksi verrattuna siihen minkälaista myllyä australialaiset saavat aikaan suuttuessaan. Melbournessa kuvatulla videolla nähdään raju tilanne, joka puhkeaa ympäri vuorokauden auki olevassa kreikkalaisessa Stalactites-ravintolassa.

Joukko miehiä riitelee ensin vain verbaalisella tasolla, mutta tilanne eskaloituu nopeasti väkivaltaiseksi joukkotappeluksi, jossa pöydät ja tuolit saavat kyytiä. Ravintolan henkilökunnan yritykset saada miehiä rauhoittumaan kantautuvat kuuroille korville.

Video on päätynyt internetiin vasta hiljattain, mutta Daily Mail -lehden mukaan välikohtaus tapahtui Stalatctites-ravintolassa jo yli 5 vuotta sitten. Ravintolan edustaja kommentoi tapausta Facebookissa, todeten tappeluun osallistuneiden päätyneen välikohtauksen jälkeen viranomaisten juttusille.