Autokorjaaja otti asiakkaan Ferrarin testiajoon – autolle 440 500 euron vahingot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni autojen ystävä haaveilee varmasti siitä, että pääsisi joskus hyppäämään Ferrarin rattiin. Yhdysvalloista kantautuva tapaus kuitenkin osoittaa, että arvokkaalla autolla kaahailemisessa on omat riskinsä. Nyt eräs autokorjaaja on saanut siitä omakohtaisen karun kokemuksen.

Luksusautoja Connecticutissa välittävässä Miller Motorscars -liikkeessä työskentelevä autokorjaaja päätti hypätä maanantai-aamuna Ferrari Enzon ratin taakse ja lähteä autolla huviajelulle. Valitettavasti mies menetti autonsa kontrollin ajaessaan sillan rampilla ja kolaroi sen tien keskijakajaan. Katso kuva tästä.

Kuski ja autossa ollut toinen matkustaja selvisivät kolarista ehjin nahoin. Associated Press -uutistoimiston mukaan Michael Fux -nimisen miehen omistama Ferrari Enzo kuitenkin kärsi kuitenkin vakavista vahingoista, joten mekaanikkoa odottanee iso lasku auton kolaroimisesta. Harvinaisen auton arvo on nimittäin noin 440.500 euroa.