Candice Swanepoel nautti Brasilian rannoista bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa erittäin niukoissa bikineissä. 25-vuotias vaaleaverikkö onkin tuttu näky seksikkäistä kuvista niin lehtien sivuilta kuin omalta Instagram-sivultaankin.

Parhaillaan Rio de Janeirossa vieraileva 25-vuotias mallikaunotar on muistanut fanejaan lomakuvien muodossa. Candice Swanepoel jakoi Instagram-tilillään muun muassa otoksen, jossa hän poseeraa bikineissä aurinkoisella rannalla huolettoman oloisena.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.