Miestanssijat revittelivät Beyoncen hittiä – korkokengät jalassa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen poptähti Beyonce julistettiin taannoin kaikkien aikojen parhaiten palkatuksi tummaihoiseksi artistiksi. Laulajatar on lähdössä jälleen pian tien päälle, sillä hänen ja aviomiehensä Jay-Z:n On The Run -kiertue alkaa 25. kesäkuuta.

YouTube
YouTube

Nyt menestyslaulajattaren kuuluisimpia kappaleita on otettu näyttävän tanssiesityksen taustamusiikiksi. Kyseessä on Yanis Marshallin koreografia, jonka mies esittää kahden muun tanssijan kanssa. Kolmikko nousi suuren yleisön tietouteen tämän vuoden Britain’s Got Talent -ohjelmasta, jossa he ylsivät finaaliin asti.

Erityisen vaikuttavan nopeatempoisesta koreografiasta tekee se, että miehet tanssivat hurjissa korkokengissä. Takana on varmasti jonkin verran harjoittelua, sillä homma sujuu miehiltä kuin vettä vaan. Koreografiaa on käyty ihastelemassa YouTubessa jo huikeat 5,9 miljoonaa kertaa.