Harry Potter -näyttelijä haaveilee näkymättömyysviitasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut punapäinen näyttelijänuorukainen Rupert Grint valittiin Ron Weasleyn rooliin 10.929 hakijan joukosta. Nykyisin miljoonaomaisuuden elokuvilla haalinut mies on paljastanut haaveilevansa Harry Potterin velhovälineistöstä myös todellisessa elämässä.

Rupert Grint on vitsaillut, että tahtoisi omistaa näkymättömyysviitan, jonka suojassa 25-vuotias mies voisi rauhassa katsella konsertteja ja festivaalikeikkoja. Tällöin hän voisi kulkea vapaasti ihmisten seassa ilman, että hänet tunnistettaisiin julkisuuden henkilöksi. Hänen mukaansa liian tuttavalliseksi käyvät ihmiset aiheuttavat hänelle ongelmia, vaikka hän ylistääkin faneja menestyksestään.

– Pukeuduin kerran festivaaleilla hevosenpäänaamariin koko tapahtuman ajan. Vaikka se ei ollut kovinkaan mukava ja aiheutti ahtaan paikan kammoa, toimi se hyvin. Se tuntui todella helpottavalta ja olin täysin vapaa, Rupert jutteli Radar-lehdelle.