Bussiskuskin urotyö – pelasti keskellä tietä vaeltaneen pikkupojan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Linja-autonkuljettajat näkevät päivän aikana varmasti yhtä sun toista. Kuskit joutuvat ajon aikana keskittymään useaan asiaan samanaikaisesti, eli työ ei ole ihan sieltä helpoimmasta päästä. Nyt otsikoihin on noussut eräs sankarillinen linja-autonkuljettaja, jonka nopeat refleksit tulivat todella tarpeeseen.

Oregon Live
Oregon Live

Portlandissa linja-autoa ajava Bill Clark oli ajamassa tavallista reittiänsä, kun hän huomasi silmäkulmastaan keskellä tietä vaeltelevan pikkulapsen. Kuski pysäytti linja-auton välittömästi tien viereen ja juoksi hakemaan lapsen autotieltä. Clark kertoi Oregon Livelle, että hän näki pojan vain yhden nopean vilkaisun ajan.

Pienokainen on siis todella onnekas, että kuski edes huomasi hänet. Clark toi pojan bussiinsa jossa hänelle tarjottiin keksiä ja lämmintä kaakaota sillä välin kun poliisi etsi hänen vanhempansa. Kävi ilmi, että kyseessä oli kaksivuotias James-poika, joka oli karannut kotoa hänen isänsä nukahdettua töiden jälkeen.