Kissafanien unelma toteutui – kissaohjelmia 24/7

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat ovat tunnetusti internetin herroja. Verkko on täynnä erilaisia kissavideoita ja -kuvia, ja jotkut katit ovat nousseet jopa maailmanlaajuisiksi internet-julkkiksiksi. Monilla caturdayksi kutsutut lauantait ovat pyhitettyjä kissakuvien jakamiselle.

Pluto.TV -niminen internetin suoratoistopalvelu on toteuttanut seuraavan loogisen askeleen kissojen maailmanvalloituksessa. Se on perustanut Cats 24/7 -kanavan, joka esittää kissa-aiheista ohjelmaa ympäri vuorokauden.

Cats 24/7 -kanavan ohjelmistoon kuuluvat sarjat, kuten viraalivideoihin keskittyvä Cats Gone Viral ja Putting Up With Humans, jonka sisältö koostuu hassuihin vaatteisiin puetuista kissoista. Famous Felines puolestaan keskittyy Grumpy Catin ja Keyboard Catin kaltaisiin julkkiskissoihin. Kanava tarjoaa siis yllättävänkin monipuolista viihdettä ainakin niille kissafaneille, jotka eivät jaksa viettää aikaa etsimällä itse uusia kissavideoita Youtubesta.