Supermallit yhteislomalla Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Naomi Campbell ihmetteli äskettäin Vogue-lehden kantta, jossa olivat Kanye West ja Kim Kardashian. Malli vihjasi hämmästellen, että hänen mielestään kyseiseen julkaisuun pääsevät ne ihmiset, joilla on oikeita muotimaailman meriittejä.

Parhaillaan Naomi lomailee Ibizalla yhdessä ysävänsä, supermalli Kate Mossin, kanssa. Heidät kuvattiin eilen nauttimassa rantaelämästä Cala Bassa Beachilla.

Naomin kerrotaan nimittäin napanneen itselleen 12 Years A Slave -komistuksen Michael Fassbenderin. Pari on nähty suutelemassa ja kuhertelemassa avoimesti Lontoossa. Campbell on aiemmin seurustellut esimerkiksi Mike Tysonin, Robert De Niron, U2-basisti Adam Claytonin ja F1-moguli Flavio Briatoren kanssa. Naisen ihmissuhdekuvioita on käsitelty lehdissä vuosien ajan, ja myös hänen päihderiippuvuutensa ja väkivaltaisuutensa on tullut median tietoon.