Pokemon ja Mortal Kombat yhdistettiin – lauantai-aamujen piirretyt kaukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pokémon-peleissä pelaaja kouluttaa söpöjä mielikuvitusolentoja, jotka ottavat myöhemmin mittaa toistensa kanssa voimiensa avulla. Mortal Kombat -peleissä erilaiset taistelulajien mestarit, jumalolennot ja hirviöt puolestaan taistelevat verisesti keskenään kuolemaan asti.

YouTube
YouTube

Kahdella pelisarjalla ei siis ole kovinkaan paljon yhteistä siitäkään huolimatta, että kummassakin on pohjimmiltaan kyse kaksintaistelusta. Nyt Mortal Kombat ja Pokémon on kuitenkin yhdistetty hurmeisen ja hulvattoman Youtube-videon muodossa.

Adrien Jensenin luomalla videolla Pokémon-hahmot taistelevat keskenään Mortal Kombatin maailmassa. Hahmot tuhoavat toisiaan Mortal Kombatista tuttujen Fatality-lopetusliikkeiden avulla, murskaten vastustajansa kirjaimellisesti kilon paloiksi. Aivan lauantaiaamujen hyväntuulisista Pokémon-seikkailuista ei siis ole kyse.