Pokerimiljonäärin ökyelämä sai hervottoman vastineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pokerimiljonääri Dan Bilzerian kertoo avoimesti itsestään ja luksuksentäyteisestä elämästään lehtien palstoilla ja Instagram-kuvissa. Tarinoista ja kuvista valtaosa miehistä menee vihreäksi kateudesta. Nyt monimiljonääri on saanut itselleen hervottoman köyhän vastineen, Nad Bilzerianin.

Nad Bilzerian -nimimerkillä julkaistaan Instagramissa esikuvan tyylisiä kuvia, mutta kuitenkin köyhiä versioita niistä. Supermallit ovat vaihtuneet puhallettaviin seksinaisiin, yksityiskoneet lasten leikkilentokoneisiin ja kalliit aseet konsolipelien muovileluihin.

Lähes 100 miljoonaa dollaria pokerissa voittanut Dan Bilzerian kertoi All In -lehden haastattelussa, että valtavan omaisuuden paras puoli on se, että saa tehdä mitä haluaa, eikä tarvitse tehdä kuten joku muu haluaa. Mies asuu Hollywood Hillsin ökyalueella aseistettujen henkivartijoiden kanssa.