BlogBook ja Stara yhdistivät voimansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Blogipalvelu BlogBook ja verkkomedia Stara ovat aloittaneet tiiviin yhteistyön, kun Stara Media Oy on ostanut osuuden BlogBook Finland Oy:n osakekannasta. Verkkopalvelut pysyvät erillisinä, mutta ne tekevät markkinointiyhteistyötä, ja blogikirjoituksia julkaistaan jatkossa myös Stara-kaupunkilehdessä.

Stara ja BlogBook aloittavat yhteistyön. Kuvassa BlogBookin Sami Kieksi ja Staran Jocka Träskbäck.
Stara ja BlogBook aloittavat yhteistyön. Kuvassa BlogBookin Sami Kieksi ja Staran Jocka Träskbäck.

– Blogipalveluiden merkitys mediakulutuksessa on tällä hetkellä kovassa kasvussa, ja BlogBook on strategisesti merkittävä osa Staran mediaperhettä. BlogBookilla on valtava potentiaali, ja aiomme kasvattaa siitä parissa vuodessa Staran tapaan alansa markkinajohtajan. Yhdessä voimme tarjota blogikirjoittajille merkittävästi kilpailijoita paremman medianäkyvyyden, Stara Median toimitusjohtaja Jocka Träskbäck kertoo.

– Yhteistyö Staran kanssa tuo BlogBookille paljon uusia mahdollisuuksia, mutta ei vaikuta lainkaan palvelun sisältöön. Voimme nyt tarjota bloggaajille näkyvyyttä verkon lisäksi myös printtimediassa. Valitsemme jatkossakin kirjoittajat tarkkaan, sillä panostamme määrän sijaan laatuun ja kasvatamme tarjontaamme monipuolisemmaksi. Kesän aikana mukaan on tulossa lisää kiinnostavia nimiä, BlogBook Finlandin toimitusohtaja Sami Kieksi kertoo.

BlogBook Finland Oy on vuonna 2014 perustettu tamperelainen verkkomediayhtiö. BlogBookin kirjoittajina toimii nimekäs joukko julkisuuden henkilöitä ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Mukana ovat muun muassa viihdekuningatar Martina Aitolehti, näyttelijä Antti Reini, julkkistaikuri Jori A. Kopponen, ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, muusikko Cristal Snow, mentalistit Noora Karma ja Pete Poskiparta, fitness-tähti Mari Valosaari, kohuohjaaja Jussi Parviainen, ex-pankkiryöstäjä Jan Jalutsi, kansanedustaja James Hirvisaari, liikemies Peter Fryckman, kansalaisaktivisti Dan Koivulaakso ja kunnallispoliitikko Wille Rydman.

Stara Media Oy on vuonna 2004 perustettu tamperelainen AAA-luottoluokituksen verkkomediayhtiö, jonka tunnetuin tuote on Suomen suurin yksityisesti omistettu verkkomedia Stara. Viikolla 24/2014 Stara oli TNS Metrix -mittauksessa Suomen 10. suurin verkkomedia 677.487 eri kävijällä. Stara on myös kaupunkilehti, jonka 100.000 kappaleen levikki jaetaan 350 jakelupisteessä 12 kaupungissa. Stara Median mediaperheeseen kuuluvat Staran ja BlogBookin lisäksi esimerkiksi Kuono-koirasivusto sekä Kesä!-viihdesivusto, jolla on Facebookissa peräti 305.000 tykkääjää.