Maailman komein rikollinen oikeuteen huippusuunnittelijan mittatilauspuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hiljattain yhdysvaltalaisesta Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, jonka pidätyskuva sai naiset kuolaamaan komean gangsterin perään. Mies on nimittäin kuin suoraan huippumallitoimiston listoilta, ja hänelle tarjottiin heti kovapalkkaista kiinnitystä mallitoimiston listoille. Nyt mies joutuu oikeuteen.

jeremymeeks21062014d

Nyt maailman komeimmaksi rikolliseksi nimetty Jeremy Meeks on saanut nimekkään tukijan, kun muotisuunnittelija Tom Ford on luvannut vaatettaa miehen tulevaan oikeudenkäyntiin. Meeks tullaan näkemään oikeussalissa kalliissa mittatilauspuvussa vastaamassa seitsemään syytekohtaan. Tähän saakka mies on joutunut pukemaan oikeussalissa ylleen poliisivankilan oranssin haalarin.

Jeremy Meeksille tarjottiin sopimusta Blaze Modelz -mallitoimiston riveistä peräti 30.000 dollarin kuukausipalkalla. Stocktonin poliisilaitoksen Facebookissa julkaisemassa kuvassa nähtävä 30-vuotias Jeremy Meeks pidätettiin laittoman aseen hallussapidosta. Mies istuu parhaillaan San Joaquin County Jail -vankilassa peräti 900.000 dollarin takuusummaa vastaan. Valitettavasti miehen vapautuminen ei ole näköpiirissä.