Google päivitti Tampereen satelliittikuvansa – poikkeuksellinen tilanne karttakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin karttapalvelu Google Maps on uudistanut ilmakuvansa Tampereelta. Nettijätin satelliittikuvissa Tampereen yllä oli vuosien ajan runsaasti pilviä, mikä vaikeutti palvelun käyttämistä. Nyt ilmakuvat on viimein päivitetty, ja lopputulos on melko yllättävä.

Google Maps
Google Maps

Tarkkasilmäinen Staran lukija nimittäin huomasi, että kaupungin keskustassa on meneillään jotain todella poikkeuksellista, sillä kaupungin pääkatu Hämeenkatu on autojen sijaan pullollaan ihmisiä. Sattumalta Google on nimittäin ottanut käyttöönsä Tampereen keskustasta satelliittikuvat, jotka on ikuistettu vappupäivänä. Sattumalta kuvat huomattiin päivänä, jolloin osa Hämeenkadusta suljettiin yksityiseltä autoliikenteeltä.