Miehet katsoivat kolme Transformers-elokuvaa samanaikaisesti – uskomaton tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvat juontavat juurensa parinkymmenen vuoden päähän ja samannimiseen suosittuun lasten animaatiosarjaan. Valkokankaalle päädyttyään elokuvat eivät tosin olleet enää lastenleffoja. Tuorein elokuva saapui valkokankaille aivan äskettäin. Nyt eräs mieskolmikko on katsonut kolme Transformers-elokuvaa samanaikaisesti.

YouTube
YouTube

Red Letter Median mieskolmikko katsoi kolme Michael Bayn ohjaamaa elokuvaa kolmelta vierekkäin olevalta ruudulta, ja tulos oli yllättävä. Elokuvat ovat monin paikoin kuin yhtä ja samaa elokuvaa, sillä useita juonen kannalta tärkeitä samankaltaisia kohtauksia nähdään elokuvissa hämmentävän samanaikaisesti. Lisäksi esimerkiksi elokuvissa miespääosaa esittävä Shia LeBeouf ilmestyy ruutuun lähes samaan aikaan kaikissa kolmessa elokuvassa.