Nyt meni läheltä! Räjähdystyömaata kuvannut saa kiittää onneaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aina silloin tällöin maailmalla suoritetaan suurikokoisia purkutöitä. Usein kyseessä on käyttökelvoton kerrostalo tai muu rakennus, joka räjäytetään pois uusien rakennusten tieltä. Tämänkaltaiset tapahtumat keräävät yleensä jonkin verran uteliaita sivustaseuraajia.

YouTube
YouTube

Nyt eräällä tällaisella katselijalla on ollut todella hyvä tuuri. Henkilö oli kuvaamassa läheisen talon purkua, kun hänen kohdalleen sattui yllättävä tilanne. Romahtaneen talon suunnalta kimposi nimittäin yhtäkkiä iso kivi.

Lohkare poukkoili maan kautta kohti katsojien joukkoa. Kuvaajan edessä seisonut mies ehti juuri ja juuri väistää hurjalla vauhdilla sinkoutunutta kiveä. Kuvaaja sen sijaan ääntelehti siihen malliin, että kivi taisi ainakin hipaista häntä. Kukaan ei kuitenkaan vaikuta loukkaantuneen tilanteessa sen pahemmin.