Nettiraivo leimahti! Cheerleader ampuu huvikseen harvinaisia villieläimiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Villieläinten surmaaminen harrastuksen vuoksi on ollut jo vuosikymmeniä rajussa vastatuulessa, sillä salametsästäjät ovat saaneet monet lajit sukupuuton partaalle jo ilman eläimiä ampuvia harrastajiakin. Nyt amerikkalainen cheerleader Kendall Jones on aiheuttanut nettiraivoa.

Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook

19-vuotias Kendall Jones on julkaissut Facebookissa valokuvia, joissa hän poseeraa ampumiensa villieläinten ruumiiden kanssa. Kuvissa hänet nähdään poseeraamassa muun muassa sarvikuonon, elefantin, leijonan, virtahevon ja gepardin kanssa.

Teinityttö pitää itse toimintaansa oikeutettuna, sillä hän on kertomansa mukaan ampunut eläimet laillisesti maksettuaan niistä asianmukaiset maksut. Kuvan sarvikuono on hänen mukaansa yhä elossa, sillä Jones väittää, että se vain nukutettiin tutkimuksia varten. Parhaillaan tuhannet sosiaalisen median käyttäjät vaativat, että Jonesin valokuvat poistetaan Facebookista. Vetoomuksen on allekirjoittanut jo lähes 50.000 ihmistä.

Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook