Murtovaras tunnusti 22 vuoden jälkeen – pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikolliset saattavat vuosien vieriessä alkaa katumaan tekojaan. Näissä tapauksissa he usein ottavat yhteyttä rikoksensa mahdolliseen uhriin voidakseen pyytää anteeksi. Näin on nyt tehnyt eräs katuva brittinainen 22 vuoden jälkeen rikoksestaan.

Nainen oli murtautunut Cheshiressä Isossa-Britanniassa sijaitsevaan Swettenham Arms -pubiin. Nyt hän on lähettänyt pubin omistajille kirjeen, jossa hän pahoittelee vuolaasti osallisuuttaan murtoon ja siitä aiheutunutta mielipahaa. Murron yhteydessä oli rikottu tupakka-automaatti, mutta naisen mukaan hän ei osallistunut siihen.

– En silloin ymmärtänyt tekojeni vakavuutta, nainen kertoo kirjeessään.

Pubin omistaja Frances Cunningham on kertonut BBC Radio Five Livelle, että hänellä on vain hämäriä muistikuvia kyseisestä murrosta. Omistajan mukaan naisen ei kannata enää kokea syyllisyyttä, ja että hänen silmissään tämän rehellisyys kattaa tapauksesta aiheutuneet kustannukset. Murtautuja oli lähettänyt Cunninghamille kirjeen mukana sadan punnan shekin, jonka pubin omistaja aikoo lahjoittaa paikalliselle kirkolle.