Hämmentävä viiniuutuus: Cabernet ja Chardonnay maistuvat kahvilta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisaikaan oli iso juttu saada appelsiineja Suomeen. Tällöin oransseista hedelmistä hehkutettiin päivätolkulla etukäteen, ja kun herkkua vihdoin sai, oli ilo ylimmillään. Nykyisin kauppojen hyllyiltä saa jo enemmän kuin tarpeeksi erilaisia tuotteita, ja tehtaat yrittävät valmistaa oman erikoisuutensa uudeksi hittituotteeksi.

Friends Beverage Group on nyt aloittanut kahvilta maistuvien viinien myymisen. Kyseessä on sekä puna- että valkoviinitölkki, jonka sisällä oleva neste muistuttaa suuresti espressoa tai cappuccinoa. Todellisuudessa juomissa ei ole lainkaan kofeiinia, mutta hieman alkoholia ja vain vähän kaloreita, Incredible Things uutisoi. Niitä myydään hauskoina vaihtoehtoina tavallisille viineille.

Kuulostaa kummalliselta juomalta, sillä eikö viinissä ole parasta juuri sen rypäleistä saatu aromi? Japanissa kehiteltiin taannoin hieman samalla periaatteella naisille suunnattuja oluita, joiden makuna oli marjoja ja hedelmiä. Moni vastustaa eri makujen sekoittamista alkoholijuomiin ja tahtovat nauttia juomansa ehtana ja rehellisenä.