Ruisrock loppuunmyyty – Alexander Stubb ja Heikki Kovalainen fiilistelivät Cheekiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Ruissalossa on parhaillaan käynnissä Ruisrock, jossa on juuri nyt lavalla huippusuosittu Cheek. Hetki sitten vahvistettiin, että Ruisrock on tänäkin vuonna loppuunmyyty, eli lippuja on myyty 35.000 kappaletta. Hetki sitten Cheekin kanssa lavalle nousi Erin, jonka vierailu kesti yhden kappaleen ajan.

Stara kertoi aiemmin tänään, että Cheek saapui paikalle poliisiautolla, sillä hän sai virkavallalta apua merkittävien liikenneruuhkien ohittamiseen. Samoihin aikoihin Cheekin kanssa festaritunnelmaa ja Cheekin keikkaa saapuivat aistimaan samassa seurueessa myös pääministeri Alexander Stubb ja formulakuljettaja Heikki Kovalainen.

Illan pääesiintyjänä on tänään ranskalainen konemusiikkitähti David Guetta. Ennen häntä esiintyvät lisäksi muun muassa The Offspring, Sanni ja Olavi Uusivirta.