Katy Perryn jättihittiä väitetään kopioksi – vertaa itse kappaleita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poppari Katy Perry tunnetaan musiikkinsa ja värikkään tyylinsä lisäksi ihmissuhdeseikkailuistaan. Aikaisemmin tänä vuonna laulajatar erosi poikaystävästään John Mayerista, minkä jälkeen hänet on yhdistetty esimerkiksi DJ-tähti Diploon ja toiseen ex-poikaystävään, Florence + the Machine -yhtyeen kitarisi Rob Ackroydiin.

Nyt neitokainen on otsikoissa ei-niin hauskan tapauksen merkeissä. Amerikkalainen gospel-räppäri Flame on haastanut Katyn oikeuteen plagioinnin takia. Miehen mukaan kaunottaren Dark Horse -hittiin on varastettu osia hänen Joyful Noise -kappaleestaan.

Flamen, oikealta nimeltään Marcus T. Grayn, mukaan Dark Horse pilaa hänen kappaleensa hengellisyyden mustalla magialla, St. Louis Post-Dispatch uutisoi. Dark Horse kappale on tehty yliluonnollisen The Craft -teinielokuvan inspiroimana ja kappaleen musiikkivideolla nähdään runsaasti erilaista symboliikkaa. Katy Perry ei ole vielä kommentoinut vireillä olevaa oikeusjuttua.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Hän seurusteli pitkään John Mayerin kanssa on-off-suhteessa, kunnes pari erosi äskettäin kokonaan. Aiemmin Perry oli naimisissa koomikko Russell Brandin kanssa.

Dark Horse:

Joyful Noise: