Tältä näytti Ruisrockin perjantai – kuvakoosteessa Cheek, Sanni, David Guetta…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Ruissalossa festarikansa kömpii hiljalleen ulos teltoistaan aurinkoiseen toiseen festaripäivään. Eilinen sujui kelien ja esiintyjien puolesta mallikkaasti, sillä esiintymislavoilla nähtiin monia koti- ja ulkomaisia ykköstähtiä. Stara oli paikalla tallentamassa tunnelmat lukijoilleen. Tässä kuvakooste eiliseltä päivältä.

Ruisrockin perjantai keräsi Turun Ruissaloon 35.000 juhlijaa, joka tarkoittaa loppuunmyytyä avajaispäivää. Kävijämäärä on Ruisrockin perjantai-yleisöennätys. Perjantaina Niittylava keräsi jättiyleisöt, kun Cheek, Example ja David Guetta tanssitti tuhatpäistä ihmismerta. Rantalavalle yleisön houkuttelivat Bastille sekä The Offspring, joka soitti kokonaisuudessaan 20 vuotta sitten ilmestyneen Smash-läpimurtoalbuminsa.

Metalliväkeä viihdyttivät Sonata Arctica, Stone ja Children of Bodom. Faninsa ottivat myös kanadalainen Caribou ja Ruotsin rock-ylpeys Mando Diao. Kotimainen laulaja-lauluntekijäkaarti Erinistä Olavi Uusivirtaan ja Sannista Pariisin Kevääseen laulatti yleisöä aurinkoisessa Ruissalossa.

Tänään lauantaina Ruisrockia tähdittävät Lily Allenin, Future Islandsin ja Veronica Maggion lisäksi vahva kattaus kotimaan kärkinimiä, kuten Haloo Helsinki!, Samuli Putro, Michael Monroe, Happoradio, Stam1na, Jenni Vartiainen, Anna Abreu, Popeda, JVG, Ruudolf ja Karri Koira, Lost Society ja Timo Lassy Band.