Älä nouse liukuportaita väärään suuntaan – tai voi käydä näin huonosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen ihminen on tainnut jossain elämänsä vaiheessa kokeilla miltä tuntuu kulkea alas päin liikkuvia liukuportaita ylöspäin. Siinä tarvitaan selvästi odotettua enemmän kuntoa, joten aivan kaikille kokeilua ei voi suositella. Nyt videolla nähdään eräs papparainen, jonka olisi pitänyt jättää se väliin.

YouTube
YouTube

Amsterdamissa kuvatulla videolla nähdään miten mies on edennyt jo liukuportaiden yläpään tuntumaan saakka, kun kunto viimein loppuu. Mies yrittää viimeisillä voimillaan päästä vastavirtaan ylös saakka, mutta sitten eräs yhtä pihalla oleva nainen ryhtyy samaan puuhaan, ohittaa miehen ja kaatua mätkähtää liukuportaisiin.

Lopulta miehelle käy huonosti, kun fysiikka ei kertakaikkiaan riittänyt nousuun ylös saakka. Ensi kerralla molempien kannattaa ottaa hissi.