Ruisrockissa kaikkien aikojen ennätysyleisö – tähän mennessä 93 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa parhaillaan käynnissä olevassa Ruisrockissa on ylitetty tänä viikonloppuna tapahtuman kaikkien aikojen yleisöennätys. Kolmepäiväinen festivaali on tähän mennessä vetänyt Ruissaloon huikeat 93.000 festarivierasta, ja lipunmyynti sunnuntain keikoille jatkuu yhä.

Tapahtuman perjantai ja lauantai myytiin loppuun, ja molempina päivinä paikalla oli 35.000 festarivierasta. Samalla tehtiin myös perjantain yleisöennätys. Tänään aamulla sunnuntaille oli myyty lippuja 23.000 kappaletta.

Tänään sunnuntaina illan pääesiintyjänä nähdään amerikkalainen suosikkiartisti Wiz Khalifa. Perjantain päätähdet olivat The Offspring ja David Guetta. Eilen lauantaina päätähden paikan lunasti Lily Allen.

Katso Ruisrockin perjantain tunnelmia Staran kuvakoosteena tästä linkistä.