Näin Venäjällä ratkaistaan auto-ongelmia – Niksi-Pirkka jää toiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itänaapurissamme Venäjällä meno poikkeaa erityisesti tieliikenteessä melkoisesti länsimaisesta, sillä siellä teillä pätevät viidakon lait ja käteinen raha. Autokanta on Venäjällä tunnetusti jopa vanhempaa kuin Suomessa, mikä on jo melkoinen saavutus sinänsä. Nyt verkossa nähdään millaisia tee-se-itse -korjauksia venäläisautoihin on tehty.

Miltä kuulostaa esimerkiksi rikkinäinen peili, joka on korjattu tilalle teipatulla käsipeilillä? Lisäksi pyyhkijän voi korvata harjalla, etuvalon taskulampulla, ovenkahvan pullonavaajalla ja autonrenkaan hyllyrenkaalla. Venäjällä kaikki on mahdollista.

Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.