Mies imitoi yhdessä biisissä 29 tuttua lauluääntä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkisuuteen on lähiaikoina ponnahtanut yksi jos toinenkin todella lahjakas imitaattori. Taiturit nousevat suuren yleisön tietouteen YouTuben kaltaisten videopalveluiden myötä. Nyt oman paikkansa valokeilassa on ottanut Rob Cantor -niminen mies.

YouTube
YouTube

Imitaattori esittelee taitojaan imitoimalla julkkisten ääniä. Cantor esittää YouTube-videolla omatekemänsä Perfect-kappaleen 29 eri julkkiksen äänellä. Mies osoittaa katsojille nopeasti, että imitoiminen sujuu häneltä kuin vettä vaan.

Mies imitoi muun muassa Billie Holidaytä, Christina Aquileraa, Ray Romanoa, Gwen Stefania ja Bob Dylania. Huikea suoritus on kerännyt paljon kehuja videon katselleilta ihmisiltä. Cantorin taidonnäytettä on käyty ihailemassa lyhyen ajan sisällä jo lähes 300.000 kertaa.