Cheekin piti ottaa iisimmin, mutta toisin kävi: ”Moni ei ole muistanut tota lupausta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kesäfestareiden ykköstähti Cheek kiertää parhaillaan valtavalla vauhdilla kesätapahtumia. Viime viikonloppuna hän nousi lavalle eri puolilla maata yhteensä neljä kertaa. Stara tapasi hänet Ruisrockin backstagella vain minuutteja ennen keikkaa jättifestarin päälavalla. Samalla oli aika kerrata hieman kulunutta vuotta.

Katso koko haastattelu videona tästä.

Cheek Staran haastattelussa Ruisrockissa
Cheek Staran haastattelussa Ruisrockissa

Kiireisimpinä vuosinaan Cheek on tehnyt jopa 160 keikkaa vuodessa. Viime vuoden elokuussa Tampereen Blockfesteillä Cheek kuitenkin paljasti Staralle luvanneensa pitää vuoden 2014 eräänlaisena välivuotena ja tehdä vuoden aikana vain 60 keikkaa.

– Sä tartuit siihen kiinni… Moni ei ole muistanut tota lupausta. Mä itse mietin tossa viime viikolla, että hitto mähän sanoin, että vuosi 2014 on iisimpi. Eihän meillä tule tänä vuonna kuin noin 75 keikkaa. Me lopetetaan ne tohon stadikkaan, niin niitä ei pääse kertymään enää tohon loppuvuoteen. Piti sykkiä alkuvuosi kovaa. Yllättävän paljon tuossa riittikin hommaa. Täytyy sanoa, että on joutunut kyllä venyttämään omaa potentiaaliaan.

Taannoin Cheek ilmoitti vetäytyvänsä kahden Olympiastadionilla nähtävän keikan jälkeen pitkälle tauolle, jonka pituutta mies ei ole kuitenkaan vielä kertonut. Staralle hän paljasti, ettei tiedä sitä ehkä itsekään vielä.

– Mä yritän rauhoittaa. Yritän oppia nauttimaan siitä, että on tylsää. Katsotaan minkä aikaa siinä menee. Sitten kun tulee sellainen olo, niin sitten täytyy tulla takaisin.