Uusi deittitrendi leviää: Pussi päähän ja keskustelu käyntiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jotkut ihmiset ovat sitä mieltä, että toiset kiinnittävät aivan liikaa huomiota ihmisen ulkonäköön. He eivät kuitenkaan aina ymmärrä, että ulkoinen olemus paljastaa ihmisestä paljon enemmän kuin pelkkä puhe ja ääni. Nyt Lontoossa ovat kuitenkin saaneet suuren suosion deittitapahtumat, joissa osallistujat ovat läsnä kirjaimellisesti pussi päässä.

Splash
Splash

Loveflutter.comin kehittämiä deittitapahtumia on kuvailtu ”Persoonien Tinderiksi”, koska käsitys toisesta ihmisestä täytyy tehdä nopeasti ilman kasvojen paljastamista. Yksi tilaisuuksista järjestettiin Britannian tiedemuseon tiloissa ja ainakin järjestäjien mukaan se oli menestys. Tilaisuuteen osallistuneen 24-vuotiaan Jacques Beaupierren mukaan tilaisuus oli hauska poikkeus ihmisille, jotka eivät halua olla pinnallisia.

Splash
Splash