Mies nukahti urheilumatsissa – vaatii 10 000 000 dollarin korvauksia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikka on tunnetusti oikeusjuttujen luvattu maa. Nyt otsikoihin on noussut erään miehen nostama oikeusjuttu, joka saa varmasti yhden jos toisenkin nauramaan ääneen. Vähintäänkin hämmentävä tapahtumaketju sai alkunsa New Yorkissa pelatusta baseball-pelistä.

YouTube
YouTube

Red Soxit kohtasivat New York Yankeesit Yankee-stadionilla viime huhtikuussa. Peli ei kuitenkaan ollut kaikkien mielestä kovinkaan jännittävä, sillä katsomossa istunut Andrew Rector nukahti kesken pelin. Peliä kuvanneet kameramiehet löysivät miehen katsomosta ja kuvasivat kotikatsomoille tämän torkkumista.

ESPN-kanavan kommentaattorit juttelivat lähetyksessä niitä näitä Rectorin nukahtamisesta ja naureskelivat tälle hyväntahtoisesti. Nyt The Smoking Gun uutisoi, että harmiton tapahtuma on saanut yllättävän käänteen. Rector on haastanut ESPN-kanavan ja pelin kommentaattorit Dan Schulmanin ja John Krukin oikeuteen.

Torkkuja vaatii oikeudessa kymmenen miljoonan dollarin korvauksia kärsimyksestään. Miehen mukaan tapauksen myötä häntä vastaan sodittiin ”loputonta suullista pyhää sotaa”. Rector on myös sitä mieltä, että hänet saatiin vaikuttamaan ”lihavalta lehmältä joka tarvitsee kaksi penkkiä”. ESPN ei ole vielä kommentoinut tapausta.