Kotibileiden pelastus! Kaiutin toimii kynttilän voimalla – ei enää tyhjiä pattereita ja akkuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tälläkin hetkellä lukemattomissa suomalaisissa asunnoissa ja saunoilla voivotellaan bilemusiikin soittamiseen mukaan otetun kaiuttimen akkujen tai pattereiden loppumista. Nyt maailmalla on esitelty uutuuslaite, joka tekee akut ja patterit tarpeettomiksi kotibileissä.

YouTube
YouTube

Kyseessä on Pelty-nimisen yrityksen konsepti, jonka tuotantoon kerätään parhaillaan rahaa verkossa. Yrityksen kehittämä laite soittaa musiikkia, mutta saa virtansa akkujen ja pattereiden sijaan aivan tavallisesta kynttilästä. Lämpöenergia muuttuu pienikokoisessa laitteessa energiaksi, joka saa musiikin soimaan. Tuote on italialaista designia ja sen hinnaksi on alustavasti kaavailtu 360 dollaria.