Family Guyn Peter Griffin sai Instagram-tilin – sivalsi jalkapallon MM-kisoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Animaatiosarja Family Guy tunnetaan roisista huumoristaan, joka on toistuvasti suututtanut eri tahoja Yhdysvalloissa. Suosikkisarja järkytti viime syksynä katsojiaan uudenlaisella tavalla, kun yksi sen suosituimmista hahmoista poistui sarjasta jäätyään auton alle.

Nyt yksi sarjan päähenkilöistä, perheenisä Peter Griffin, on liittynyt sosiaaliseen mediaan. Fox-televisioyhtiön ja sarjan käsikirjoittajien ylläpitämällä Peterin virallisella Instagram-tilillä hahmo nähdään sarjasta tutun kaltaisissa seikkailuissa ja kommelluksissa.

Family Guyn hahmokaarti sai taannoin uuden jäsenen, kun Griffinien perhe hankki uuden Vinny-koiran. Hahmon ääninäyttelijänä työskentelee Sopranos-sarjasta tuttu Tony Siricio. Family Guyn luonut Seth MacFarlane tunnetaan myös American Dad ja The Cleveland Show -sarjoista sekä taannoin ensi-iltansa saaneesta Ted -elokuvasta.