Kissanpentujen refleksit testissä – söpöys tallentui videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kissat tykkäävät usein juosta erilaisten esineiden perässä. Esimerkiksi lankakerä on perinteinen lelu, joka saa yksinkertaisuudestaan huolimatta kissat usein täydelliseen hurmioon. Nyt eräät kissanpennut ovat päässeet tähdittämään omaa hulvatonta videotaan, jolla heidän refleksinsä on pantu testiin.

Videon on kuvannut Triskel Maine Coon -kissahoitolan työntekijä Florence Salles. Hän oli nostanut kissanpennut nätisti riviin valokuvaa varten Quebecissä Kanadassa, kun hän sai idean kokeilla pikkuisten reaktiokykyjä. Nainen heilutti esinettä kissojen edessä ja kuvasi näiden reaktiot videolle.

Kaikki seitsemän suloista otusta seurasivat esinettä katseellaan kuin hai laivaa. Osa yritti myös tassuillaan osua liikkuvaan maaliin. Video on sittemmin ihastuttanut muun muassa Metron sivuilla.