Mallikaunotar teki sharonstonet – paljasti alapäänsä poliisikuulusteluissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvafanit muistavat takavuosien hittielokuvan Basic Instinct, jossa Sharon Stonen esittämä päähenkilö paljastaa poliisikuulusteluissa viettelevästi alapäänsä. Kohtauksesta tuli yksi kaikkien aikojen kohutuimmista elokuvissa, ja nyt se on ilmeisesti innoittanut myös tosielämässä erästä mallikaunotarta.

Poliisi
Poliisi

29-vuotias Devan Serpa pidätettiin erään ampumistapauksen tutkinnan yhteydessä Yhdysvaltojen Louisianan Morgan Cityssä. Hänen epäillään ammuskelleen ja siten aiheuttaneen vahinkoa muun muassa autolle ja yksityisasunnolle. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Pidätyksen yhteydessä Serpan kerrotaan paljastaneen alapäänsä viranomaisille. Nyt häntä odottaa edellä mainittujen syytteiden lisäksi myös syyte epäsiveellisestä käytöksestä. Hän odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä poliisivankilassa.