Lapset näkivät Game Boyn – reaktio saa tuntemaan itsensä vanhaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin videosta, jossa lapset saivat kertoa mitä heille tuli mieleen vanhasta C-kasetteja soittavasta kannettavasta korvalappustereosta, jotka edustivat 80-luvun alkupuolella teknologian huippua. Nyt lapset ovat saaneet kertoa mielipiteensä hieman tuoreemmasta laitteesta, 90-luvun alussa yleistyneestä Game Boy -pelikonsolista.

YouTube
YouTube

Monet yli 30-vuotiaat voivat tuntea itsensä vanhaksi tämän videon myötä, sillä näille lapsille Game Boy edustaa lähes esihistoriallista teknologiaa. Vanhin vastaajista toteaa sen olevan ”Todella vanha kannettava pelikone”. Osa lapsista osasi kuitenkin jopa luetella pelejä, joita Game Boylla kykeni pelaamaan. Lopulta he pääsivät myös kokeilemaan laitetta.