Arttu Wiskari blogissaan: ”Vi**tuksen ja surun saattelemana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Arttu Wiskari on nähnyt ja kokenut urallaan jo monenlaista, ja keikkapaikat ovat tulleet tutuiksi niin isoissa kaupungeissa kuin pienissä kylissäkin. Viime lauantai oli artistin uralla kuitenkin yksi ikimuistoisimmista, ja sen tapahtumista Wiskari avautui nyt Blogbook-sivuston blogissaan.

– Viime lauantai oli yksi elämäni rankimmista päivistä. Hyvän ystäväni hautajaiset ja muistotilaisuus pohjalle sen jälkeen keikkabussin nokka kohti Rääkkylää. V*tutuksen ja surun saattelemana taisinkin ääneen tokaista ”perkele johonkin Rääkkylään kansanmusafestareille”. Vakio tekniikkafirmamme ei päässyt paikalle ja ensimmäistä kertaa moneen vuoteen olimme paikallisten seppien armoilla. Rääkkyläläisten seppien armoilla, Arttu Wiskari kirjoittaa.

Lauantai kuitenkin osoitti Wiskarille, että huonoimmallakin päivällä on hopeareunus, ja että oikeassa seurassa oikeanlaisten ihmisten parissa päivän tunnelma voi muuttua hetkessä äärilaidasta toiseen.

– Elämäni paras keikka! Iso kiitos yleisölle lämpimästä meiningistä, joka tuntui sydämessä asti. Puolitoista tuntia pelkkää timanttia ja paikalliset sepät hoitivat homman himaan kunnialla! Tätä todella tarvittiin siihen päivään. Puhuin keikalla avoimesti huonosta aamustani ja kuinka olin saattamassa hyvää ystävääni viimeiselle matkalleen. Kiitos vielä kaikille upeasta kuvasta, joka otettiin ystäväni muistolle. Rääkkylä, toivottavasti otatte meidät vielä uudestaan. Kihaus 3 Lue koko blogikirjoitus tästä.