Sadepäivät muka tylsiä? Ei näiden ihastuttavien elefanttien mielestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elefantin poikaset ovat todella suloisia veitikoita, kun ne tepastelevat savanneilla huolettomasti isot korvanlehdet ja kärsä heiluen. Kuten tiedetty, suojelevat lauman vanhemmat yksilöt jälkikasvuaan todella tarkasti ja viettävät muutenkin aikaansa pienempien kanssa touhuillen. Sade ei kärsäveikkoja haittaa.

YouTube
YouTube

Keskellä kuumaa hellejaksoa kuuroluonteisesti pistäytyvä vesisade virkistää ja puhdistaa ympäristöä. Tämän tietävät myös elefantit, jotka ovat nauttineet kesän vilpoisista pisaroista Thaimaassa sijaitsevassa Save Elephant Foundation – säätiön luonnonpuistossa. Videolla näytetään, että norsut eivät ole ollenkaan pahoillaan kastelevasta säästä – päinvastoin, ne pistävät kesken märän keskellä leikiksi.

Have You Ever Seen the Rain -kappaleella tehostettu video näyttää elefanttilauman onnellisen elon sateisessa luonnonpuistossa. Lauman isot ja pienet yksilöt ottavat sadekuurosta kaiken irti. Mutaisella maalla on norsujen iholle myös hoitava vaikutus, sillä elefantit ovat alttiita erilaisille ihosairauksille.