Kuuma kesävideo: Tältä jäätelön sulaminen näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Asiat, jotka kuuluvat kesään: Aurinko, uimaranta, mökkisauna, mansikat ja jäätelö. Jäätelömakuja on nykyään lähes yhtä monta kuin syöjiäkin, mutta suosituimmat lienevät perinteiset vanilja, mansikka ja suklaa. Jäätelöitä voi syödä annoksina, tuutteina tai vaikkapa sorbetteina.

YouTube
YouTube

Jäätelönautinto menee siinä vaiheessa pieleen, kun herkku sulaa tai jäätelöpallo putoaa maahan. Nyt Ilsoo Yang -niminen taiteilija on uhmannut kaikkia kesäherkun syömiseen liittyviä normeja ja antanut jäätön sulaa tahallaan. Taiteilija saa kuitenkin jäätelön hyväksikäytön anteeksi, koska lopputuloksena on syntynyt upea time-lapse -tekniikalla toteutettu video.

Jäätelön sulaminen on oikeastaan jopa hypnoottista katseltavaa, kun herkun päällä olevat strösselit ja kastikkeet leviävät märän akvarellin tavoin alustalleen. Lopuksi näytetään sulamisprojekti myös käänteisesti. Mikään ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että moni herkkusuu olisi tahtonut pelastaa videon jäätelöt parempiin suihin.