Pizzeria veloitti teinipojan pizzasta 225 000 euroa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pizza on tunnetusti melko edullinen herkku, jota saa lähestulkoon mistä vain. Rasvainen ruoka on erityisesti nuorempien henkilöiden suosiossa. Nyt eräs opiskelijapoika on kokenut todella hämmentävän yllätyksen pizzan tilaamisen yhteydessä.

Brittiläinen Nathaniel Bolwell oli tilannut paikallisesta Domino’s-pizzeriasta ison pizzan, juomia ja lisukkeita. Tilauksen yhteissummaksi oli tullut 30 puntaa, eli noin 38 euroa. Coed.com uutisoi, että kortilla maksanut nuorukainen kohtasi kuitenkin yllättäviä ongelmia yrittäessään seuraavan kerran maksaa kortillaan.

Tilillä ei nimittäin ollut enää katetta, sillä sieltä oli veloitettu 178.000 puntaa, eli noin 225.000 euroa. Selvittelyiden jälkeen syypääksi varmistui pizzeria, joka oli näppäilyvirheen seurauksena veloittanut nuorukaiselta liian suuren summan. Nathaniel sai onneksi rahansa takaisin erikoisen selkkauksen jälkeen.