Courtney Love on seksiriippuvainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nirvana-yhtyeen keulahahmo Kurt Cobainin kuolemasta on ehtinyt vierähtää jo 20 vuotta. Luonnollisesti aihe on noussut otsikoihin säännöllisesti vuoden mittaan, ja etenkin laulajalegendan leski Courtney Love on availlut ajatuksiaan ahkeraan medialle.

Nyt 21-vuotiaan Frances Bean Cobainin äiti Courtney Love on paljastanut potevansa voimakasta seksiriippuvuutta. Muutama päivä sitten 50 vuotta täyttänyt nainen listasi 50 asiaa, joita ilman hän ei voi elää, ja seksi pääsi listan ensimmäiseksi. Muhkeista huulistaan tunnettu nainen rakastaa myös suutelemista. Hänet nähtiin hiljattain suutelemassa malli Amber Rosen kanssa. Seksin ja suutelemisen lisäksi Courtney ei voi kertomansa mukaan elää ilman akupunktiohoitoja, anteeksiantoa, talokauppoja ja tuhmia sanoja, XO Jane -blogi paljastaa.

Kurt Cobainin leski Courtney Love tunnetaan suorasukaisista kommenteistaan ja huomiota herättävästä tyylistään. Courtney Love ei ole nähnyt tytärtään Frances Bean Cobainia kolmeen vuoteen tämän muutettua Kurt Cobainin siskon ja äidin luokse. Love on perustanut kaksi muutakin bändiä ennen tunnetuinta Hole-yhtyettään. Ensimmäisten kokoonpanojen musiikilliset urat päättyivät tosin erimielisyyksien johdosta jo ennen varsinaisia levytyksiä.