Huikea esitys! Daft Punkin akustinen hittikooste hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme äskettäin videon, jolla taitava kitaristi soitti akustisesti ruotsalaisen musiikkitähti Aviciin Wake Me Up -kappaleen. Versio herätti suunnatonta ylistystä myös Staran lukijoiden keskuudessa. Nyt kaksi muuta kitaristia testaavat taitojaan Daft Punk -potpurissa.

YouTube
YouTube

Valitettavasti videon äänenlaatu ei ole yhtä oivallinen kuin Avicii-coveroinnissa, mutta kahden miehen kitaranäppäilystä saa upeasti kuvan siitä, kuinka konemusiikki taipuu jälleen kielisoitinmestareiden tuottamaksi korvakarkiksi. Viisi minuuttia pitkään festivaaleilla kuvattuun sikermään mahtuu kaikkia tunnetuimpia Daft Punk -kappaleita aina Get Luckysta One More Timeen. Kaksikon esiintymisnimi on Show Hawk Duo.

Daft Punk oli yksi viime vuoden suosituimmista yhtyeistä ja sen viime vuonna julkaisema Get Lucky -kappale keräsi muutamassa kuukaudessa yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Daft Punk koostuu kahdesta ranskalaisesta muusikosta, Guy-Manuel de Homem-Christosta ja Thomas Bangalterista. Duon tunnettuja kappaleita ovat myös Around the World ja Robot Rock.