Nicole Trunfion jumppasessio nurmella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi mallimaailmassa, ja parhaillaan hän tekee näyttävää läpimurtoa myös viihdelehtien sivuilla. Taannoin Nicole joudutui ilmiriitoihin toisen huippumallin, Naomi Campbellin kanssa. Sittemmin hän julkaisi kuvan bikinivartalostaan ilman photoshoppausta.

Nicole pitää hyvää huolta vartalostaan, ja nyt hänet onkin kuvattu Sydneyssä sijaitsevassa puistossa, jossa hän treenasi vartaloaan yhdessä henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa.

28-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin italialaisia juuriakin omaava Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina. Hän seurustelee parhaillaan muusikko Gary Clark Jr:n kanssa. Nykyisin Nicole on mukana The Face -televisiosarjassa.