Isäpuoli myi Porschen maksaakseen häänsä – tytär järjesti eeppisen yllätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hääjuhlat ovat monille ihmisille melkoinen menoerä, jota varten säästetään joskus useiden vuosien ajan. Pikkurahallakin pärjää, mutta yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä halutaan yleensä saada täydellisen upea. Niin kävi taannoin myös Yhdysvalloissa.

YouTube
YouTube

Eräs uusioperheen isä Dave säästi pitkään rahaa peruskorjatakseen silmäteränsä, vuoden 1973 Porsche 914 -urheiluauton. Lopulta hän päätti kuitenkin maksaa säästöillään häät uuden rakkaansa kanssa. Porsche purettiin myöhemmin osiksi ja myytiin.

Perheen tytär järjesti sittemmin melkoisen yllätyksen, sillä hän onnistui ostamaan samanlaisen auton ja lahjoitti sen isäpuolelleen. Perhe sattui asumaan Philadelphiassa, ja tytär löysi auton Arizonasta. Menopelin luovuttamisesta on tuloksena poikkeuksellisen koskettava video.