Supertähtien hämmästyttävät kaksoisolennot menneisyydestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksoisolentoihin liittyy uskomuksia, joiden mukaan jokaisella ihmisellä on jossain päin maailmankaikkeutta identtinen tai samannäköinen kopio. Joissakin kulttuureissa uskotaan, että kaksoisolento voi olla eri ajassa elävä henkilö. Nyt julkkisten kaksoisolentoja löytyi jopa vuosisatojen takaa.

Julkisuuteen on noussut tunnettujen henkilöiden kaksoisolentoja jopa vuosisatojen takaa. Yhdennäköisyydet on esitelty nettiin julkaistuissa kuvissa. Esimerkiksi lyhytkasvuisen näyttelijä Peter Dinklagen kaksoisolento istuu Diego Velazquezin maalauksessa Portrait of Sebastian de Morrassa.

Jennifer Lawrence on puolestaan kuin ilmielävä Zubaida Tharwat. Orlando Bloomin kaksoisolentona voidaan pitää huomattavasti aiemmin näyttelijää elänyttä Nicolae Grigorescua, ja Alec Baldwinin vanhempana versiona presidentti Millard Fillmorea.

Myös Justin Timberlakelta ja entisaikojen rikolliselta löytyy niin hämmästyttävä määrä yhdennäköisyyttä, ja laulajan voisi luulla matkustaneen ajassa. Keanu Reevesin kaksoisolento on vuonna 1875 elänyt mies. Kuvasarjan julkaisseen The Stupid Stationin mukaan Jay Z:n aiempi versio on puolestaan vaikuttanut Harlemissa vuonna 1939 paikallisen miehen roolissa.